Infolinka 541 212 450

Bezlepkový hrníčkový perník

INGREDIENCE

2 hrnky Jizerky 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek oleje 3/4 hrnku vlažného mléka 2 vajíčka 3 polévkové lžíce medu 2 polévkové lžíce kakaa 1 kypřící prášek do perníku



POSTUP

Med dám rozpustit do vlažného mléka.

Cukr, celá vajíčka a olej ušlehám a pak přidám mléko s rozpuštěným medem.

Nakonec přidám směs mouka + kypřící prášek do perníku + kakao.

Je to množství na velký plech. Těsto vyliji na plech, který vyložim pečícím papírem a peču v předehřáté troubě na 180 st. cca 15 až 20 minut.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.8x
(Hodnotilo 17 lidí)

Kategorie