Infolinka 541 212 450

Bezlepkový piškot s Pribiňáčkem

INGREDIENCE

Piškot: 180 g Jizerky 180 g cukru moučka 3 vejce 1/2 prášku do pečiva banány nebo jiné ovoce, příp.jen džem Krém: 250 g tvarohu 250 ml šlehačky 2 kelímky Pribináčku 4 lžíce moučkového cukru ztužovač šlehačky vanilkový cukr



POSTUP

Piškot: Vejce ušlehejte s moučkovým cukrem. Pak pomalu zašlehejte Jizerku s práškem do pečiva. Toto množství vyjde na menší plech.

Po upečení a vychladnutí pokladu banány nebo jiným ovocem, příp. použiji jen džem.

Krém: Šlehačku, ztužovač šlehačky, tvaroh, moučkový cukr a vanilkový cukr ušlehejte. Pribináčky nakonec jen jemně přimíchejte.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

3.8x
(Hodnotilo 6 lidí)

Kategorie