Infolinka 541 212 450

Bezlepkový choco cake s ananasem

INGREDIENCE

Korpus: Směs na Choco Cake Mix Schär 100 g másla 50 ml mléka 1 vejce máslo na vymazání plechu mouka Schär MIX B na vysypání plechu Krém: 1 plechovka ananasu 300 g bílého jogurtu (2x 150 g Olma klasik) 1 smetana ke šlehání 3 lžíce cukru 1 ztužovač za studena (dr. Oetker) Želé: 2x dortové želé červené (dr. Oetker)



POSTUP

Korpus: Do směsi na choco cake přidáme přiložený vanilkový cukr, mléko, rozpuštěné máslo a vejce. Vše by mělo mít pokojovou teplotu. Vše důkladně promixujeme a  nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Upečeme v předehřáté troubě na 160 - 180°C.

Hotovou buchtu necháme zcela vychladnout.

Krém: Ananas slijeme, šťávu si necháme do želé. Ananas rozmixujeme a důkladně smícháme s bílým jogurtem a cukrem. V jiné misce si vyšleháme smetanu. Dle návodu připravíme ztužovač a do něj přidáme hmotu z bílého jogurtu a ananasu, nakonec přimícháme vyšlehanou smetanu.

Krémem potřeme celou plochu korpusu a dáme na chvíli do ledničky.

Želé: Dortové želé připravíme dle návodu a naléváme na buchtu. Dáme do ledničky ztuhnout.

Přeji dobrou chuť :)

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

2 h 30 min

Hodnocení

4.9x
(Hodnotilo 19 lidí)

Kategorie