Korpus: 200 g bezlepkových sušenek (já míchám esíčka a hořické s jablečnou vlákninou) 100 - 120 g studeného másla (podle mastnosti sušenek) Tmavý krém: 300 g tzn. 2 sýry Philalelphia nebo pomazánkového másla 1 x smetana ke šlehání 200 g rozpuštěné a zchladlé hořké čokolády (česká Carla nebo červená z Lidlu) 1 balíček plátkové želatiny Dr. Oetker rozpuštěné a připravené dle návodu na sáčku pro tvorbu krémů do dortů (2 - 6 plátků podle požadované krémovitosti) 1 kávová lžička vanilkového extraktu Světlý krém: 250 g tvarohu v kostce 250 g sýru Philadelphia nebo pomazánkového másla 200 g rozpuštěné bílé čokolády 1 balíček plátkové želatiny Dr. Oetker rozpuštěné a připravené dle návodu na sáčku pro tvorbu krémů do dortů 2 polévkové lžíce cukru 1 kávová lžička vanilkového extraktu dortová otvíratelná forma papír na vyložení