Korpus: 4 vejce (žloutky + bílky zvlášť, špetka soli do bílků) 3 + 1 lžíce třtinového cukru 2 lžíce horké vody 2 lžíce kakaového pudinku 2 lžíce kakaového prášku 1 lžíce řepkového oleje 1 lžička vanilkového extraktu 3 g kypřícího prášku bez lepku, př. Labeta Krém: 500 ml bezlaktózové smetany 33 % 500 ml tučného bezlaktózového tvarohu nebo 1 tvaroh + 1 bezlaktózové mascarpone 120 g cukru moučka 4 plátky želatiny + 5 lžic vody 2 vanilinové cukry Poleva: 120 g hořké čokolády bez mléka 100 ml bezlaktózové smetana 33% 10 g bezlakózového másla bezlaktózové máslo + kukuřičná strouhanka nebo mandle či kokos na vymazání a vysypání formy