Korpus: 200 g mandlové mouky Adveni 140 g tmavého cukru 100 g sójového jogurtu SOJADE Bílý (nebo kdo může, tak 100 g tučného jogurtu) 2 vejce 3 lžíce kokosového oleje 20 g bio skořicového cukru 20 g domácího vanilkového cukru 2 čajové lžičky prášku do pečiva 1 čajová lžička perníkového kořeni Vitana (neplést si s práškem do perníku) 1 čajová lžička mleté skořice 1/2 čajové lžičky kardamonu 1/4 lžičky muškátového oříšku špetka soli špetka bílého pepře kůra a šťáva z jednoho bio pomeranče 3 cm čerstvého zázvoru (nebo alespoň 1/2 lžičky zázvoru v prášku) Náplň: 350 g Frischkäse minus L 110 g másla bez laktózy 100 g cukru moučka extra jemný 1/2 lžičky vanilkového extraktu