Těsto (velký korpus): 5 velkých vajec (L) - žloutky a bílky (se špetkou soli a pár kapkami citrónové šťávy) zvlášť 100 g hořké bezmléčné čokolády (červená Lidl) 5 mírně vrchovatých lžíc třtinového cukru 3 mírně vrchovaté lžíce samokypřící mouky Doves Farm 3 lžíce řepkového oleje 2 lžíce horkého čaje Earl Grey 2 rovné lžíce kvalitního kakaa 1/2 prášku do pečiva bez lepku Labeta Náplň: 2 rozmražené kostky kaštanového pyré (mrazák Makro) 1 ušlehaná šlehačka se Smetafixem Dr. Oetker 1 lžíce krupicového cukru Dohotovení: moučkový cukr na podsypání 500 g bílého mandlového marcipánu 50 g červeně obarveného marcipánu Malý dort - těsto: 3 velká vejce (L) - žloutky a bílky (se špetkou soli a pár kapkami citrónové šťávy) zvlášť 3 vrchovaté lžíce Doves Farm samokypřící 3 mírně vrchovaté lžíce třtinového cukru 3 lžíce řepkového oleje 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce BIO citronové kůry 1 lžička vanilkového extraktu 1/2 kypřícího prášku bez lepku Náplň: 1 x ušlehaná šlehačka se Smetafixem Dr. Oetker na potření meruňkový džem + 3 lžíce do krému 1/2 jemného tvarohu nebo žervé cukr moučka dle chuti a sladkosti marmelády Dohotovení: 700 g zeleného mandlového marcipánu 150 g rozpuštěné hořké čokolády + 25 g řepkového oleje moučkový cukr na podsypání marcipánu