Infolinka 541 212 450

Pizza bez lepku

INGREDIENCE

Těsto: 500 g Schär "Bread-Mix" 330 ml vlažné vody 1,5 polévkové lžíce olivového oleje 1 lžička soli 15 g sušené droždí nebo 20g čerstvé droždí Na obložení (já dala): rajčatový protlak oregáno Niva Mozzarella šunka Hermelín koření na rajčata a Mozarrellu



POSTUP

Nasypeme mouku do mísy, přidáme droždí, olej sůl, vodu a promícháme.Vyválíme na požadovanou velikost, těsto zhruba 3 mm silné. Dáme na plech vyložený pečícím papírem, popřípadě vymazaný a vysypaný plech. Plech zakryjeme vlhkou utěrkou a necháme na teplém místě (já dávám do trouby na 40 °C) kynout cca 30 - 40 min. Následně obložíme ingrediencemi dle chuti a dáme do předehřáté trouby péct na 20 min na 220 °C.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 15 min

Hodnocení

3.4x
(Hodnotilo 16 lidí)

Kategorie