Těsto: 400 g Jizerky (směs na kynuté těsto) 250 g rozpuštěného másla 3 žloutky + 1 vejce na potření 100 g pohankové mouky 100 ml vlažného mléka 50 g moučkového cukru + 1 vanilkový cukr (nebo 1/2 kávové lžičky vanilky) 25 ml rumu tuzemáku 1 sáček sušeného droždí Dr. Oetker kůra z jednoho bio citronu Drobenka: 100 g kukuřičné polohrubé mouky nebo rýžové krupice 80 g cukru krupice 80 g másla Máslovo-rumová lázeň: 200 ml tuzemáku 200 g másla Obalení: 500 g moučkového cukru smíchaného s dvěma vanilkovými cukry Tvarohová nádivka: 1/2 tvarohu v kostce 3 polévkové lžíce mléka 2 polévkové lžíce moučkového cukru kůra z 1/2 bio citronu trocha vanilky Povidlová nádivka: 200 g švestkových povidel 1 polévková lžíce tuzemáku 1 polévková lžíce cukru 1 kávová lžička skořice Maková nádivka: 100 g máku 100 ml horkého mléka 1 polévková lžíce tuzemáku 1 kávová lžička skořice špetka drceného hřebíčku