Infolinka 541 212 450

Vanilkové rohlíčky bezlepkové

INGREDIENCE

220 g Jizerky 70 g moučkového cukru 70 g mletých vlašských ořechů 140 g Hery (másla) 1 vejce 2 vanilkové cukry



POSTUP

Všechny ingredience důkladně zpracujeme v těsto (sama jsem dodávala více mouky, přišlo mi hodně lepivé), které se doporučuje nechat odležet v ledničce min. 1 hodinu, lépe více, klidně i do druhého dne.

Poté z těsta tvarujeme rohlíčky - já používám formičku, ale lze i ručně, vložíme na vymaštěný plech a pečeme dle typu trouby při teplotě zhruba 150 - 160 °C asi 10 minut.

Ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Dobrou chuť ;-)

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

3.9x
(Hodnotilo 15 lidí)

Kategorie