úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepková pizza

Bezlepková pizza

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 45 min
Zařazení: Slané koláče, pizzy, muffiny
Hodnocení:
Hodnotilo 18 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez lepku
Ingredience: 1 kelímek pomazánkového másla
1 kelímek universální směsi Farina Mehl

na obložení to, co máte rádi
Postup přípravy:

Kelímek pomazánkového másla a kelímek mouky (od pomazankového másla) spojíme v  těsto, dáme na plech s pečícím papírem a na něm vyvalíme těsto nebo rukama vymačkáme :). Obložíme dle chuti. U nás vede anglická slanina, niva a hermelín. Místo kečupu můžete dát smetanu ;).

Pečeme na 230 °C asi 15 minut.

Dobrou chuť.

 

Autor: eliska85

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte