úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkové slané tyčinky

Bezlepkové slané tyčinky

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy:
Zařazení: Slané tyčinky, preclíky
Hodnocení:
Hodnotilo 10 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 300 ml rýžového mléka
250 g bezlepkové mouky Nomix
250 g bezlepkové mouky Zlatá Jizerka
125 g tuku na pečení (oleje)
tuk na pečení nebo olej
1 žloutek
rýžové mléko
1 lžička soli
sezamová a slunečnicová semínka
mák
kmín
Postup přípravy:

Suroviny smícháme a dobře prohněteme. Vznikne konzistence zhruba jako ,,hustá bramborová kaše". Pokud by se těsto drobilo přidáme mléko.

Z těsta vyválíme válečky.

Pečeme na 180 stupnů 20 min (5 min před koncem na 200 stupnů).

Autor: Lumina

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte