úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkový chléb s dýňovým a lněným semínkem

Bezlepkový chléb s dýňovým a lněným semínkem

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h 30 min
Zařazení: Chléb
Testováno spotřebiteli - Mouka Schär Mix it!
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 200 g mouky Schaer Mix it
100 ml mléka
2 vejce
1,5 lžíce oleje
1 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžička lněného semínka
1 lžička dýňového semínka
1/2 balení sušeného droždí Oetker
Postup přípravy:

Do pekárny dáme 2 vejce, 100 ml mléka, olej, sůl a cukr.

Poté nasypeme mouku, droždí a přidáme semínka.

Pečeme dle programu na pekárně.

Autor: amitka

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte