úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkový chléb s dýňovým a lněným semínkem

Bezlepkový chléb s dýňovým a lněným semínkem

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h 30 min
Zařazení: Domácí chléb
Testováno spotřebiteli - Mouka Schär Mix it!
Hodnocení:
Hodnotilo 8 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 200 g mouky Schaer Mix it
100 ml mléka
2 vejce
1,5 lžíce oleje
1 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžička lněného semínka
1 lžička dýňového semínka
1/2 balení sušeného droždí Oetker
Postup přípravy:

Do pekárny dáme 2 vejce, 100 ml mléka, olej, sůl a cukr.

Poté nasypeme mouku, droždí a přidáme semínka.

Pečeme dle programu na pekárně.

Autor: amitka

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte
 
Recepty
Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky
Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky

Množství surovin je na 7-8 muffin. Chia semínka zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Mezitím smícháme vše ostatní, nakonec...

Květákový mozeček - bez lepku, mléka, vajec
Květákový mozeček - bez lepku, mléka, vajec

Dáme vařit 2 skleničky vody se špetkou soli a lžící slunečnicového oleje. Až začne voda vřít, stáhneme ji úplně z plotny a...

Kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec
Kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec

Část 1. Jak na bezlepkový kvásek.  Výroba bezlepkového kvásku je podobná jako výroba lepkové kvásku. Rozdíl je v tom, že...

Všechny recepty