úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkový štrůdl

Bezlepkový štrůdl

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Záviny, štrůdly, rolády
Hodnocení:
Hodnotilo 40 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 1 tvaroh
10 lžic oleje
10 lžic mléka
5 lžic moučkového cukru
1 vejce
prášek do pečiva
bezlepková mouka Jizerka
1 žloutek na potření
jablka
skořice
rozinky
oříšky
Postup přípravy:

Tvaroh, vejce, olej, mléko, cukr a mouku s práškem do pečiva smícháme a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na 3 díly a vyválíme placku, kterou poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, můžeme přidat oříšky, rozinky a stočíme. Opatrně přendáme na plech, potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme do růžova.

Autor: zenatka

REKLAMA

Komentáře k receptu
Ira Kříž

26. 9. 2013
20:55

Prosím, kolik se dává mouky? Není uvedená gramáž.
Díky Ira

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte