úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Italský bezlepkový chléb se sušenými rajčaty a sýrem

Italský bezlepkový chléb se sušenými rajčaty a sýrem

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 45 min
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 8 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 300 ml podmáslí
200 g Jizerky
3 vejce
6 sušených rajčat
50 g nastrouhaného sýru
2 lžíce olivového oleje
3 lžičky kypřícího prášku do pečiva
1 lžička soli
1 lžička rajčatového protlaku

Postup přípravy:

Troubu si předehřejeme na 170 °C.

V jedné míse si smícháme sypké, ve druhé tekuté. Obojí smícháme, promícháme a nakonec přidáme rajčata a sýr. Těsto vylijeme do silikonové chlebové formy a pečeme cca 40 min, dle trouby.

Autor: zadina

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte