úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jizerko-pohanko-lupinové pečivo

Jizerko-pohanko-lupinové pečivo

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Pečivo
Hodnocení:
Hodnotilo 10 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez lepku
Ingredience: 350 g Jizerky (já jsem namíchala Jizerku - té bylo nejvíce, pohankovou a lupinovou mouku)
250 ml mléka (vlažné)
2 vejce
3 lžíce oleje
1 lžička cukru
1 lžička soli
42 g droždí
Postup přípravy:

Všechny ingredience jsem dala do pekárny a zapla program těsto. Pak jsem vytvořila rohlíky a bochánky, které jsem nechala kynout. Poté jsem je potřela vejcem, posypala a pekla zpočátku na 225 °C, pak teplotu snížila na 200 °C.

Dobrou chuť!

Autorka: Káča Lipavská

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte