Špíz: 150 g vepřového masa bezlepková klobása (asi 1/2) malá paprika malá cibule Omáčka: smetana 100 g žampionů malá cibule mouka Schär Mix It na zahuštění sůl pepř kmín Těstoviny jakékoliv zn. Schär
Špíz: 150 g vepřového masa bezlepková klobása (asi 1/2) malá paprika malá cibule Omáčka: smetana 100 g žampionů malá cibule mouka Schär Mix It na zahuštění sůl pepř kmín Těstoviny jakékoliv zn. Schär
Na špejli napichujeme střídavě kousky masa, cibule, papriky a klobásy tak, aby na ní bylo nejvíce masa. Poté okořeníme a na oleji osmažíme na pánvi do měkka.
Na pánvi osmahneme cibuli nakrájenou na malé kousky, přidáme oloupané žampiony nakrájené na plátky, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme smetanou s rozmíchanou moukou. Dochutíme.
Těstoviny uvaříme dle návodu.
Podáváme.
Dobrou chuť.