180 g másla 120 g hladké rýžové mouky 120 g hladké pohankové mouky 120 g rozemletých mandlí 60 g cukru 1 vejce 1/2 lžičky citrónové kůry 1/2 lžičky guar gumy Na obalení: 150 g moučkového cukru 2 vanilkové cukry
180 g másla 120 g hladké rýžové mouky 120 g hladké pohankové mouky 120 g rozemletých mandlí 60 g cukru 1 vejce 1/2 lžičky citrónové kůry 1/2 lžičky guar gumy Na obalení: 150 g moučkového cukru 2 vanilkové cukry
Vše smícháme, necháme ztuhnout v lednici přes noc, vytvarujeme rohlíčky, pečeme na 170 stupňů program horní-dolní pečení do růžova.
Horké obalujeme ve směsi cukrů.
Autorka: Lenka Naidrová