Infolinka 541 212 450

Bezlepkové muffiny s višňovou zavařeninou a čokoládou

INGREDIENCE

2 hrnky bezlepkové mouky (já dala 1 hrnek samokypřící DF, půl hrnku červené DF, půl hrnku Schär Farine) 200 ml smetany na šlehání 3/4 hrnku cukru 125 g másla, Hery nebo Stelly (dala jsem Stellu) mléko dle potřeby 2 vajíčka 1/2 prášku do pečiva 1/2 lžičky vanilkového aroma višňová marmeláda kousky čokolády



POSTUP

Cukr utřeme s vajíčkem, přidáme vanilkové aroma, rozehřátý tuk, mouku smíchanou s práškem do pečiva, smetanu a ještě mléko, pokud to bude hodně husté těsto. Doprostřed muffinu jsem dala trošku marmelády a nahoru čokoládu. Pekla jsem na 180 °C.

Chuťově jsou úžasné, nejsou drobivé.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

Kategorie