170 g Jizerky 100 g Hery 100 g taveného sýra 1 bílek do těsta 1 lžička soli 1 lžička prášku do pečiva 2 lžičky koření na pizzu 1 žloutek smíchaný se dvěma lžícema oleje na potírání mák a hrubou sůl na posypání
170 g Jizerky 100 g Hery 100 g taveného sýra 1 bílek do těsta 1 lžička soli 1 lžička prášku do pečiva 2 lžičky koření na pizzu 1 žloutek smíchaný se dvěma lžícema oleje na potírání mák a hrubou sůl na posypání
Z přísad na vále uhněteme těsto a dáme ho na 3/4hodiny do ledničky přikryté potravinovou folií. Na pomoučeném vále rozválíme asi 0,3 cm silnou placku, kterou potřeme žloutkem s olejem a posypeme hrubou solí a mákem. Pak rádýlkem vykrajujeme asi půl cm silné tyčky, které pečeme na pečícím papíře do zlatohněda.