Infolinka 541 212 450

Bezlepkové tyčky se solí a mákem

INGREDIENCE

170 g Jizerky 100 g Hery 100 g taveného sýra 1 bílek do těsta 1 lžička soli 1 lžička prášku do pečiva 2 lžičky koření na pizzu 1 žloutek smíchaný se dvěma lžícema oleje na potírání mák a hrubou sůl na posypání



POSTUP

Z přísad na vále uhněteme těsto a dáme ho na 3/4hodiny do ledničky přikryté potravinovou folií. Na pomoučeném vále rozválíme asi 0,3 cm silnou placku, kterou potřeme žloutkem s olejem a posypeme hrubou solí a mákem. Pak rádýlkem vykrajujeme asi půl cm silné tyčky, které pečeme na pečícím papíře do zlatohněda.

 

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

4.1x
(Hodnotilo 30 lidí)

Kategorie