Obvodový korpus - bezlepková roláda s malinovým džemem: 5 vajec 5 lžic cukru krupice 4 lžíce polohrubé rýžové mouky 2 lžíce studené vody 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku 1 lžíce oleje malinová marmeláda na pomazání rolády trošku změklého bezlaktozového másla na potření papíru na pečení Vnitřní korpus (z následujících surovin budou 2 korpusy): 190 g cukru krupice (125 + 65) 100 g najemno mletých mandlí 50 ml vody 4 bílky 2 žloutky citronová kůra Krém malinový: 250 g mražených malin 250 ml bezlaktozové smetany ke šlehání (Interspar) 135 - 150 g malinové marmelády (používám zbytek marmelády po natření rolády) 80 - 100 g moučkového cukru 6 plátků želatiny 2 lžíce vody štava z půlky citronu Krém z bílé čokolády: 200 ml bezlaktozové smetany ke šlehání 100 g bezlaktozové bílé čokolády 3 g práškové želatiny Vrch dortu: 200 ml bezlaktozové smetany ke šlehání ozdoba dle Vašeho výběru