Infolinka 541 212 450

Bezlepkový štrůdl

INGREDIENCE

1 tvaroh 10 lžic oleje 10 lžic mléka 5 lžic moučkového cukru 1 vejce prášek do pečiva bezlepková mouka Jizerka 1 žloutek na potření jablka skořice rozinky oříšky



POSTUP

Tvaroh, vejce, olej, mléko, cukr a mouku s práškem do pečiva smícháme a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na 3 díly a vyválíme placku, kterou poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, můžeme přidat oříšky, rozinky a stočíme. Opatrně přendáme na plech, potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme do růžova.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

2.8x
(Hodnotilo 50 lidí)

Kategorie