Korpus: 4 velká vejce 80 g cukru krupice 50 g rýžové polohrubé mouky 20 g kakaa s vysokym podilem kakaového másla 4 lžíce slunečnicového oleje 2 vrchovaté lžíce tapiokového škrobu 1/2 prášku do pečiva špetka soli malinová nebo borůvková marmeláda na potření upečeného korpusu Borůvkový krém: 280 g jogurtu (ideálně pravý řecký - ovčí) 200 ml smetany ke šlehání bez laktózy Cca 100 - 120 g borůvek (i mražených) cukr moučka podle chuti 5 - 6 plátků želatiny(podle typu borůvek - když zmražené,tak 6, když čerstvé, stačí 5) trochu celých borůvek Pařížská šlehačka: 250 ml smetany ke šlehání 150 g čokolády bez mléka (Lidl 53%) 2 lžíce cukru