1 hrnek (250 ml) bezlepkové mouky Jizerka 1 hrnek Schaer Patisseria 1 hrnek světlé teffové mouky Adveni 1 hrnek vlažného mléka 150 g rozpuštěného másla nebo Stelly 2 celá vejce + 1 vejce rozšlehané s trochou teplé vody na potření koláčků 2 rovné polévkové lžíce chia mouky Adveni 2 polévkové lžíce tekutého medu 1 polévková lžíce bio strouhané citronové kůry 1 polévková lžíce tučného jogurtu alespoň 3,5% 1/2 prášku do pečiva Dr. Oetker nastrouhané bezlepkové piškoty na posypku špetka soli plech + pečící papír Tvarohová nádivka: 1/2 tvarohu v kostce 3 polévkové lžíce mléka kůra z 1/2 bio citronu 2 polévkové lžíce moučkového cukru trochu vanilky Povidlová nádivka: 200 g švestkových povidel 1 polévková lžíce tuzemáku 1 polévková lžíce cukru 1 kávová lžička skořice Maková nádivka: 100 g máku 100 ml horkého mléka 1 polévková lžíce tuzemáku 1 kávová lžička skořice špetka drceného hřebíčku