Infolinka 541 212 450

Třešňový chlebíček s třešňovou polevou bez lepku a laktózy

INGREDIENCE

150 g rozpuštěného Alsanu 140 g Doves Farn samokypřící 3 vejce 1 hrnek jogurtu stop laktózy 1 hrnek cukru krupice 100 g Schär Mix C 1 lžička prášku do pečiva šťáva a kůra z 1 biocitronu trochu vlažné vody třešně (vypeckované) do těsta Poleva: třešňová šťáva cukr citronová šťáva



POSTUP

Rozpuštěný Alsan vymícháme s cukrem, pak postupně zašleháme vejce, citrón, mouky a jogurt.

Hrneček od jogurtu ještě vypláchněte trochou vlažné vody a taky vylejte do těsta.

Vlijte do vymazané a vysypané formy, poklaďte ovocem (trešně, maliny, borůvky), lehce přitlačte do těsta a pečte při 165 stupních, dokud špejle není čistá.

Po vychladnutí polijte polevou - třešňová šťáva, citrónova šťáva, cukr.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 2 lidí)

Kategorie